Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

TERMENE ȘI CONDIȚII

Website-ul WWW.ATTIRE.RO (‘Site-ul”) este operat de catre SC ATTRE FLO SRL, societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul J3 /1396 /2019, CUI: 41119425, cu sediul social in Municipiul Pitesti, Str. HCC, Nr. 1,Bl.B26a, Sc. F, Ap. 2, Jud. Arges, România, Capital Social: 200 LEI, cont bancar RO84RNCB0022163523730001, deschis la Banca Comerciala Romana, sucursala Bd. Petrochimistilor, adresa de posta electronica: office@attire.ro, numit in continuare VANZATORUL.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decât cele mentionate este interzisa.

1. Comanda/confirmarea comenzii

Prin inregistrare/ autentificare si lansarea unei Comenzi pe site-ul www.attire.ro, Clientul este de acord cu forma de comunicare prin mail/ internet, prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile magazinului online.

Daca Vanzatorul confirma executarea unei Comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Primirea si inregistrarea comenzii de catre Vanzator in prima etapa se face prin e-mail. Comanda se considera finalizata atunci când exista o confirmare electronica transmisa prin e-mail, care include numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii, valoarea totala a comenzii.

Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca având valoarea unei comenzi confirmate. In acest caz, obligatia de livrare a Vanzatorului se naste odata cu confirmarea electronica prin e-mail trimisa catre Client, care contine informatiile comenzii finalizate, numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii, valoarea totala a comenzii si numarul coletului expediat.

Termenii si conditiile generale de vânzare vor sta la baza relatiei intre Vanzator si Client.

2. Obiectul Comenzii

Obiectul oricarei comenzi il constituie produsul/produsele Vanzatorului cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi prin accesarea site-ului www.attire.ro, confirmata de catre Vanzator. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Vanzator pe Site.

Vanzatorul depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor/imaginilor expuse pe site. Cu toate acestea, având in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Vanzatorul precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi in nuante/ culoare sau pot avea mici defecte care nu au fost observate si implicit mentionate in descrierea produsului. De asemenea, unele caracteristici ale produselor prezentate pe Site pot fi modificate de catre Vanzatorul fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incompleta, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

3. Pretul

Pretul produselor este acela mentionat pe website-ul www.attire.ro. Pretul poate fi modificat de catre Vanzator, in orice moment, fara preaviz. Modificarea pretului nu se aplica acelor produse ce au fost deja comandate de catre Client la un anume pret si care au fost confirmate de catre Vanzator la acelasi pret.

Pentru a fi aplicabil, pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Vanzatorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri când, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Clientul asupra pretului corect, Clientul având posibilitatea in acest caz, fie sa-si mentina comanda, fie sa renunte la acesta, infomând Vanzatorul in acest sens.

La pretul initial al produsului se adauga costul livrarii – cost suportat de catre Client sau oferit gratuit de catre Vanzator in urma campaniilor anuntate vizibil pe site pe perioada limitata – rezultând astfel pretul final al comenzii Clientului.

Vanzatorul emite factura electronica in care sunt enumerate produsele comandate, pretul acestora si taxa de livrare. Cu acceptarea acestor Termeni si Conditii de utilizare a Site-ului, Clientul isi exprima acordul sa primeasca facturi prin email si/sau prin contul deschis prin intermedul site-ului www.attire.ro.

Vanzatorul nu pastreaza informatii despre cardurile de credit si de debit si conturile de plata personale ale clientilor. In scopul efectuarii actiunilor de plata, Vanzatorul furnizeaza date catre Netopia Payments, aplicând termenii si conditiile furizorului (accesibile la adresa de internet https://netopia-payments.com). Fiecare Client trebuie sa le accepte acesti termeni si conditii atunci când efectueaza o plata.

4. Modalitatea de plata

In numerar, prin plata la curier, contractând serciviului ramburs.
Plata produsului se face dupa preluarea coletului de catre Client. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta. Vanzatorul atentioneaza Clientii ca, in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii acestora.

Plata cu card bancar, prin intermediul unui POS terminal online furnizat si certificat de la Netopia Payments
Plata prin card bancar personal sau al firmei dumneavoastra se va realiza in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa sau MasterCard.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb valutar al bancii Clientului.

5.Politica de returnare

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, Clientul are dreptul sa returneze produsul comandat in termen de 14 zile. Perioada de returnare expira dupa 14 zile de la data in care Clientul intra in posesia fizica a produselor comandate.

Pentru a se respecta termenul-limita de returnare este suficient sa se trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retur inainte de expirarea perioadei de returnare.

Clientul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la decizia sa de a retrage de la cumpararea/pastrarea produsului completând Formularul de retur. Formularul de retur se trimite la adresa de e-mail: office@attire.ro.

Vanzatorul va transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

In caz de returnare, Vanzatorul va rambursa suma primita de la Client, excluzand costurile livrarii, in termen de 14 zile de la data la care Vanzatorul primeste inapoi produsele. Produsele trebuie sa fie impachetate in ambalajul lor original, cu eticheta atasata de produs si in starea in care au fost expediate.

Vanzatorul va efectua aceasta rambursare prin virament bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Clientul va suporta costul direct al returnarii produselor, perceput de catre firma de curierat, conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta primirea coletelor returnate fara notificare scrisa in prealabil.

6. Depunerea si solutionarea reclamatiilor

Clientul poate sa depuna reclamatiile sale legate de serviciile sau produsele oferite de Vanzator la adresa de e-mail: office@attire.ro sau prin contactarea telefonica la numarul: 0766 197 275 de Luni pana Vineri intre orele 09-17.

Vanzatorul va raspunde Clientului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea reclamatiilor si va face tot posibilul pentru solutionarea reclamatiei Clientului.

7. Termene de livrare

Livrarea produselor catre Client se va face, de regula, in decurs de 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii prin e-mail.

In cazul in care nu poate expedia comanda din cauza faptului ca produsul nu este/nu mai este disponibil, Vanzatorul va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. Clientul poate solicita livrarea comenzii cu produsele confirmate de catre Vanzator fara cresterea taxei initiale de transport, poate inlocui produsul comandat cu un alt produs sau poate anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, Vanzatorul poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere incalcare a obligatiilor sale, sau poate stabili un nou termen de onorare a Comenzii.

8. Raspunderea Societatii

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru nici o pierdere suferita de catre Client in situatia in care acesta respecta prevederile acestor termeni si conditii. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe Site.

Vanzatorul nu este responsabil pentru daunele directe si/sau indirecte de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi in baza acestor termeni si conditii pentru situatia in care isi indeplineste toate obligatiile rezultate din acesta. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru daune directe si/sau indirecte care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora dupa livrare.

Clientul foloseste Site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind exonerat de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site (inclusiv erorile sau omisiunile legate de preturi sau neactualizarea acestora). Vanzatorul nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, incluzand raspunderea din culpa a oricarei persoane.

Vanzatorul respecta in relatia sa cu Clientul prevederile Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

Reclamatiile privind defectele produsului/produselor achizitionate pot fi facute la adresa de e-mail office@attire.ro.

Drepturi de proprietate intelectuala
Toate materialele integrate in Site-ul www.attire.ro sunt proprietatea intelectuala exclusiva a Vanzatorului. Paginile complete ale Site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor anterior mentionate, Vanzatorul poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizatoare de ecran sau alte programe utilitare din Site. = doar daca pagina/siteul este astfel conceput incat sa permita

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica, fara o notificare prealabila, toate materialele si informatiile despre servicii continute pe aceste website-uri.

In cazul in care un Client incalca termenii si conditiile prevazute in acest document, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a recurge la toate mijloacele legale si juste pe care le considera necesare, incluzand dreptul de a bloca accesul unei anumite adrese de internet la website-ul www.attire.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Date personale: orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Utilizator/ Client: o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Website: www.attire.ro

Societatea/Noi/ proprietar/administrator: SC ATTIRE FLO SRL.

In calitate de proprietar si administrator al site-ului www.attire.ro, SC ATTIRE FLO SRL cu sediul in Str. HCC, nr. 1, Pitesti, jud Arges, inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J3/1396/2019, CUI: 41119425, denumit in continuare se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost colectate – efectuarea comenzilor si comunicarea comerciala privind activitatea desfasurata prin intermediul site-ului.

Prezenta politică descrie informațiile personale pe care SC ATTIRE FLO SRL prin site-ul www.attire.ro le colectează despre dvs., motivul pentru care le colectăm, cum le folosim și când le împărtășim cu terțe părți.

Această politică prezinta de asemenea modul în care prelucrăm informațiile pe care ni le furnizați sau cele pe care le colectăm în legătură cu dumneavoastra in momentul in care vizitați website-ul www.attire.ro. De asemenea, prezinta și alegerile pe care le puteți face cu privire la modul în care folosim datele dvs. personale și completează orice alte informații pe care le-ați furnizat în alte circumstanțe.

Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastra si numai daca sunt furnizate voluntar. Aceste date sunt necesare pentru realizarea activitatii comerciale: facturare si livrare.

Prezenta politica de confidentialitate a fost redactata in conformitate cu prevederile legislative europene si nationale in vigoare- Regulamentul general cu privire la Datele Personale (UE) 679/2016 („GDPR”), Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în calitate de autoritate de supraveghere privind protecția datelor cu caracter personal.

Care sunt datele personale pe care le colectam.

Pe site-ul nostru va puteți crea un cont de client. Înregistrarea este necesară dacă doriți să aveți acces la servicii suplimentare: efectuarea de comenzi, urmarirea statusului acestora. În cadrul procesului de înregistrare, culegem și prelucrăm următoarele detalii:

Detalii obligatorii:

Numele și prenumele
Numărul de telefon
Adresa de email
Parola
Adresa poștală completă
Numar cont IBAN pentru returnarea banilor in cazul in care se doreste lucrul acesta
Detalii opționale:

Consimțământ privind primirea de newsletter (buletine informative).
Date pentru adaugarea unui comentariu la produsele prezentate pe site-ul nostru
Colectam datele personale ale utilizatorului www.attire.ro, persoana client sau potențial clienț in functie de cum a interactionat cu site-ul nostru. Aceste date personale pot fi:

Pentru a înregistra un cont de client în cadrul acestuia și care îl utilizează pentru diferite servicii puse la dispoziție de către Societate: plasare/anulare comandă, cumpărare, livrare și retur produse; retragere din contractul de vânzare pentru produse comandate și primirea contravalorii produsului;
Pentru a înregistra diferite solicitări prin utilizarea unuia dintre canalele de comunicare puse la dispoziție de către Noi (ex. email, formular de contact, formular de retur, formular de retragere din contractul de vânzare produse comandate;
Pentru mesagerie Facebook, Instagram, You Tube
Pentru abonare la newsletter;
Pentru a trimite opinie/părere pe site;
CUI DEZVĂLUIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

După caz putem transmite sau oferi acces la datele dvs cu caracter personal următoarelor grupe de destinatari:

Firme de curierat
Furnizori de servicii plata/bancare
Furnizori de servicii de marketing
Furnizorilor de servicii de IT
Depunem toate eforturile să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare.

Pentru efectuarea plăţilor online folosim serviciile procesatorului de plăţi NETOPIA Payments https://netopia-payments.com/.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

SCOPUL PRELUCRĂRII DATELOR PERSONALE

Prelucram informațiile dumneavoastră cu caracter personal cu scopul de a furniza produsele descrise pe site, pentru a facilita și procesa plățile, pentru a facilita o comandă viitoare, pentru a răspunde la reclamațiile Utilizatorului/Clientului și pentru a informa Utilizatorul/Clientului despre modificările de securitate. Scopul colectării va varia în funcție de nevoile fiecărui client și de marketing. Clienții care și-au exprimat consimțământul vor putea primi newslettere privitoare la promoții sau reduceri de preț sau știri operaționale. Deci, scopul prelucrării datelor personale va fi stabilit în mod cert de către Utilizator/Client.

Clientul care a optat inițial pentru transmiterea de newslettere și ulterior nu mai dorește să primească mesaje poate dezactiva sau modifica preferințele ințiale accesând setările contului.

Datele utilizatorilor/clienților înregistrați sunt păstrate de noi până la ștergerea contului de către utilizator. Utilizatorii/Clienții autentificați corespunzător își pot șterge contul în orice moment, folosind contul lor de utilizator/client. De asemenea, contul de utilizator/client le permite acestora, în orice moment, modificarea sau ștergerea anumitor informații furnizate la data înregistrării. Vă vom furniza informații în legătură cu datele pe care le deținem despre dumneavoastră, la cerere. De asemenea, vom fi mereu dispuși să corectăm informațiile greșite sau să ștergem informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră, la cerere, cu condiția ca ștergerea informațiilor respective să nu fie interzisă conform termenilor obligației noastre legale de a păstra anumite informații. Pentru a ne adresa o astfel de solicitare, vă rugăm să folosiți informațiile de contact furnizate la sfârșitul acestor Informații privind Protecția Datelor.

Prelucrarea datelor minorilor

Vă punem în vedere în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se referă exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor și a instrumentelor, precum și a rezultatelor prelucrării datelor utilizatorilor care nu au această vârstă minimă este interzisă fără acordul părinților/tutorilor. În cazul în care are totuși loc o prelucrare a datelor cu caracter personal, vom sista prelucrarea acestor date în cel mai scurt timp posibil de la luarea la cunoștință a acestui fapt.

CE DREPTURI AVEȚI

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Ne puteți contacta pentru a vă putea exercita drepturile printr-o solicitare scrisa la adresa: Str. HCC, Nr. 1, Bl. B26a, Sc. F, Ap. 2, Pitesti, AG sau la adresa de e-mail office@attire.ro sau attiresuport@gmail.com

NEWSLETTERE

Site-ul nostru oferă opțiunea de abonare la newsletterul nostru. În cazul în care vă abonați pentru a primi newsletterul nostru și, prin urmare, sunteți de acord cu trimiterea acestuia către dumneavoastră, detaliile dumneavoastră vor fi folosite doar pentru a vă trimite buletinul informativ. Avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastră în acest context, pe baza consimțământului dumneavoastră (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). Aveți posibilitatea de a vă retrage consimțământul în orice moment. Link-ul corespunzător este inclus în fiecare newsletter pe care vi-l trimitem.

COOKIE-URI

Site-ul nostru folosește cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere-text de mici dimensiuni pe care le salvăm pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați site-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt trimise înapoi către noi la fiecare accesare ulterioară a site-ului nostru de către dumneavoastră. Aceasta ne permite să vă recunoaștem, de exemplu, sau ușurează navigarea dumneavoastră pe site-ul nostru datorită informațiilor salvate în cookie-uri.

Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau pentru a transfera viruși într-un computer. Cookie-urile pot fi doar citite de către serverul de web de unde provin. Nu vom transmite niciunui terț informațiile salvate în cookie-uri.

Puteți vizualiza site-ul nostru și fără cookie-uri. Browserele de internet sunt adesea configurate pentru a accepta cookie-uri. Pentru a împiedica browserul dumneavoastră de internet să folosească cookie-uri, puteți (1) refuza utilizarea cookie-urilor când accesați site-ul nostru folosind modulul cookie (dacă este cazul) sau (2) dezactiva utilizarea cookie-urilor prin intermediul setărilor din browserul dumneavoastră de internet.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că în urma dezactivării/ștergerii cookie-urilor, există posibilitatea ca funcțiile individuale de pe site-ul nostru să nu mai funcționeze conform așteptărilor. Cookie-urile care pot fi necesare pentru anumite funcții de pe site-ul nostru sunt indicate mai jos. În plus, dezactivarea/ștergerea cookie-urilor va afecta numai browserul de internet folosit în acest scop. Prin urmare, procesul de dezactivare/ștergere a cookie-urilor trebuie repetat corespunzător pentru orice alte browsere de internet.

Cookie-uri pe care le folosim pentru funcții specifice, fără referire la persoane:

Cookie-uri care salvează anumite preferințe ale utilizatorilor (de ex. setările de căutare, paginile vizitate, paginile de produs, produsele preferate/wishlist)
Cookie-uri care salvează temporar anumite date introduse de utilizator (de ex. conținutul coșului de cumpărături sau un formular online, o opinie/review)
Cookie-uri pe care le folosim pentru funcții specifice, cu referire la persoane:

Cookie-uri cu rol în identificarea sau autentificarea utilizatorilor noștri
Avem permisiunea de a prelucra datele în acest context cu consimțământul dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Păstrăm aceste date până când cookie-ul respectiv expiră sau până îl ștergeți.

Fișierele de tip cookie utilizate de www.attire.ro

Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe site și să îi utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dvs. care echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea site-ului.
Fișiere de tip cookie privind funcționalitatea sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe site-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi conținutul coșului de cumpărături, ultimele produse vizualizate, produsele adăugate spre comparare. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dvs. pe alte site-uri web. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 6 luni.
Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă înregistrează vizita dvs. pe site-ul nostru, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care le-ați accesat. Vom utiliza aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru dvs. și interesele dvs. De asemenea, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care puteți vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (cum ar fi agenții de publicitate) în acest scop. Perioada de expirare a acestor fișiere de tip cookie este de maximum 2 ani.
SERVICII OFERITE DE TERTI

Anumite sectiuni si functionalitati ale site-ului sunt furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori. Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc third party cookies pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

In prezent site-ul foloseste furnizori pentru functionalitati precum procesarea platilor online, cautarea in site, analiza vizitatorilor, transmiterea newsletterelor, afisarea clipurilor video etc.

Fișiere de tip cookie utilizate în scopuri statistice și pentru monitorizarea traficului web

Google Analytics Categorie: Analiză
Scop: Web analytics
Politica de confidentialitate: https://policies.google.com/privacy?hl=ro

Fișiere de tip cookie utilizate în scopuri de publicitate

Google AdWords
Categorie: Publicitate
Scop: Remarketing
Politica de confidentialitate: https://policies.google.com/privacy, https://policies.google.com/technologies/ads

Facebook
Categorie: Publicitate
Scop: Remarketing
Politica de confidentialitate: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Instagram
Categorie: Publicitate
Scop: Remarketing
Politica de confidentialitate: https://help.instagram.com/519522125107875

You Tube

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politica de confidentialitate: https://myaccount.google.com/u/0/yourdata/youtube?hl=en&pli=1

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Aveti dreptul de a fi informat în legătură cu datele dumneavoastră

Vă putem pune la dispoziție informații în legătură cu datele pe care le păstrăm în legătură cu dumneavoastră, la cerere.

Dreptul dumneavoastră de a corecta și completa datele dumneavoastră

Vom corecta informațiile greșite în legătură cu dumneavoastră, în cazul în care ne notificați acest lucru. Vom completa datele incomplete, în cazul în care ne notificați acest lucru, cu condiția ca aceste date să fie necesare pentru scopul propus al prelucrării datelor dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de șterge datele dumneavoastră Vom șterge informațiile pe care le păstrăm în legătură cu dumneavoastră, la cerere. Cu toate acestea, anumite date vor fi șterse numai după trecerea unei perioade de păstrare prestabilite, de exemplu pentru că avem obligația de a păstra datele în conformitate cu prevederile legale, în unele cazuri, sau pentru că avem nevoie de aceste date pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de a vă retrage consimțământul Vă puteți retrage consimțământul acordat în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră nu va fi afectată de acest lucru, până la momentul retragerii consimțământului dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră Vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor, în cazul în care prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră se realizează pe baza uneia dintre justificările legale prevăzute în articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră.

Dreptul dumneavoastră de a vă adresa unei autorități de reglementare Puteți face o contestație privind protecția datelor la o autoritate pentru protecția datelor. În acest scop, adresați-vă Autorității Pentru Protecția Datelor având competență asupra domiciliului dumneavoastră sau autorității pentru protecția datelor sub a cărei competență ne aflăm (indicată mai jos).

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro

În cazul în care aveți orice întrebări referitoare la protecția datelor sau la exercitarea drepturilor dumneavoastră, puteți folosi următoarele date de contact pentru a lua legătura direct cu responsabilul nostru pentru protecția datelor si va promite ca vom depune toate eforturile de a rezolva pe cale amiabila orice problema aparuta.

SC ATTIRE FLO SRL

Str. HCC, Nr. 1,Bl. B26a, Sc. F, Ap. 2, Pitesti, Jud. Arges

office@attire.ro sau attiresuport@gmail.com

tel 0766 197 275

CONTACT

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți contacta Responsabilul privind Confidențialitatea.

SC ATTIRE FLO SRL

Str. HCC, Nr. 1,Bl. B26a, Sc. F, Ap. 2, Pitesti, Jud. Arges

office@attire. ro sau attiresuport@gmail.com